88 599-330 | 06 30 811-5188 iskola@szentkiralyszabadja.edu.hu

Az idei iskolai farsangi mulatságot február 9-én rendeztük meg. Több hetes előkészület után nagy izgalommal vártuk ezt a napot, és úgy gondolom, hogy idén is mindenki nagyon jól érezte magát, jól szórakoztunk.

A mulatság délután 3 órakor kezdődött, amikor a konferansziék, Schofhauzer Dóra (6.o.) és Horváth Brendon (5.o.) színpadra léptek. Patrícia néni –  népek  tánca – szakkörösei  nyitották meg a bált. Ezután, amíg a táncosok átöltöztek, Hoffmann Ádám DÖK elnök játékos fejtörőkkel, találós kérdésekkel szórakoztatta a közönséget. Majd az osztályok produkciói következtek. Nagyon aranyos, színvonalas, vidám, humoros műsorokat láthattunk. Ezúton is köszönjük a szereplőknek és az osztályfőnökeiknek, hogy ilyen önfeledt pillanatokat szereztek nekünk.

A következő esemény az egyéni jelmezesek felvonulása volt. A gyerekek nagyon helyesek voltak, és rendkívül ötletes jelmezeket láthattunk, mint pl. légy, gomba, Rubik-kocka, stb. A zsűri által díjazottak pedig büszkén vonultak ki, hogy átvehessék a nyereményüket.

A délután hátralévő részében több esemény is volt: alsós diszkó, zsákbamacska árusítás, büfé, majd következett a várva várt tombolasorsolás. A gyerekek boldogan futottak ki a nyereményükért, nagyon sokféle dolgot lehetett nyerni, tárgyi dolgot, tortát, sőt, voltak tanári felajánlások is.

A tombolasorsolás után az alsósok hazamentek, és a felsősök diszkója következett. A ’nagyok’ örültek, hogy most már ők vehetik birtokba a táncteret, ahol DJ Milán és DJ Ádám szolgáltatták a zenét. Az esemény után, fáradtan, de élményekkel gazdagon tértek haza a gyerekek.

Ezúton köszönjük a szülőknek a tombolatárgyakat, a pénzbeli felajánlásokat, a büfé üzemeltetését (a bevásárlástól kezdve a szendvicskészítésen át az árusításig), a tombolatárgyak csomagolását, a tombolasorsolás lebonyolítását, a zsűrizést, illetve a farsang bármelyik mozzanatában való lelkes közreműködést!