88 599-330 | 06 30 811-5188 iskola@szentkiralyszabadja.edu.hu

Lévi Story

Tanulóinkkal egy nagyszerű előadás megtekintésére nyílt lehetőségünk az új évben.

A színpadon egy igen mozgalmas, vidám dallamokban, vérpezsdítő ritmusokban gazdag történet bontakozik ki a nézők előtt. A drámai összecsapásokkal és humoros pillanatokkal fűszerezett történet a tehetségről, a kitartásról, és a képzelőerő diadaláról szól a színház ismertetője szerint, ami teljes mértékben megállja a helyét.

A történet Lévi Strauss, a Levi’s farmerek névadójáról szól. Az igaz történetet megtűzdelték egy érzelmekkel teli szerelmi szállal. Valójában Levi Strauss 1858-ban David Sternnel összefogva alapította meg a mai céget. Röviddel ezután csatlakozott hozzájuk Jacob Davis. Az ő javaslatára helyeztek el először szegecseket a farmernadrágokon. Davisnek nem volt elég pénze a szabadalmaztatáshoz, ezért azt javasolta Straussnak, hogy együtt védessék le a találmányt. Strauss elfogadta Davis ajánlatát.

Az előadás műsorideje 3 óra, ami sajnos elröppen! Szenzációsan sikerült a darabot megalkotni, előadni. A diákokat egytől egyig lenyűgözte. A darab abba a kategóriába tartozik, amelyet az ember akár rögtön újra nézne!

Készítette: Szalai Viktória

Forrrás: www.petofiszinhaz.hu

mult-kor.hu