88 599-330 | 06 30 811-5188 iskola@szentkiralyszabadja.edu.hu

Kiskiskolás Diákolimpia Atlétika

Iskolánk tanulói a körzeti fordulókat megnyerve jutottak el a megyei döntőig Tapolcára.

A II. korcsoportban fiúcsapatunk három próbában mérettette meg magát a többi versenyzővel. A gyerekeknek szakadó esőben és óriási szélben kellett a 60 méter síkfutást, a kislabdahajítást és a távolugrást teljesíteniük. Ennek ellenére sikerült az előkelő 6. helyet megszerezniük.
A csapat tagjai: Jékli Oszkár, Dobos Regő, Jékli Botond, Dobos Levente, Fábián Tibor, Bacchioni Róbert.
Egyéni versenyszámban a fiúk közül Dobos Regő volt kiemelkedő, sikerült dobogóra állnia: III. helyen végzett a három próba versenyeken.

A Kisiskolás Diákolimpia megyei döntőjére Vass Boglárkának is sikerült magát kvalifikálni 800 méteres síkfutásban.
Bogi nagyon jól teljesített a versenyen, II. helyezett lett, ezzel bejutott az Országos Döntőbe.

Országos Versenyek

Vass Boglárka az idei tanévben két alkalommal is öregbítette iskolánk hírnevét országos versenyen.

Először Gödöllőn a Mezei Futás Országos Döntőn szerepelt, ahol 2500 métert kellett a versenyzőknek futni. Boginak sikerült az előkelő 38. helyet megszereznie.

A második országos szintű megmérettetésén a Kisiskolás Atlétika Diákolimpián 800 méteres síkfutás várt iskolánk tanulójára. Bogi nagyszerű teljesítménnyel a 4. helyen végzett.

Megyei Kosárlabda

Iskolánk kosárlabdacsapata a körzeti mérkőzések során két gárdával találkozott: Balatonfűzfővel és a Balatonalmádi Györgyi Dénes Általános Iskola alakulatával.  A fűzfőieket  52-4-re, míg Balatonalmádit 28-22-re sikerült legyőzni. Így iskolánk  csapata továbbjutott a megyei fordulóra.

Sajnos a csoportban mind a két mérkőzést elveszítettük, de a továbbiakban sikerült a szépítés. A csapat összességében a 4. helyen végzett.
Csapatunk  tagjai: Kovács Vince, Lőre László, Viglási Lóránt, Fejes Máté, Barabás Gergő, Reikort János, Csajági Álmos, Kovács Dominik, Csósza Koppány, Tóth Gábor Ronaldo.